Komentara: 0
Pregleda: 1306

Počela realizacija projekata Akvarijus

14.05.2010. u 16:23h
Izvor: RTV Yueco
Počela realizacija projekata Akvarijus

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ sedmu godinu za redom realizuje projekat pod nazivom „Akvarijus-vodonoša“.

Projekat se realizuje u tri faze i to: prvo deca obilaze objekate „Vodovoda",zatim edukuju se o štednji vode u školama i domaćinstvima i na kraju se realizuje kviz -šta su deca naučila o vodi.

Učenici osnovnih škola „Matko Vuković“ i „Vuk Karadžić“ obišli su fabriku vode Vodozahvat 1, sedište „Vodovoda i kanalizacije“ i Uređaj za prečišćavanje otpadnih voda.Imali su priliku da se na licu mesta upoznaju sa procesom prečišćavanja vode i kako se ona distribuira do korisnika.

Đaci smatraju da vodu treba čuvati.Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" putem projekta "Akvarijus-Vodonoša" u koji su uključena deca iz osnovnih i srednjih škola doprinosi širenju svesti o značaju vode i njenom racionalnom trošenju.

Veoma je bitno da se deca od malih nogu nauče kako da se pravilno odnose prema vodi, kažu u Vodovodu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1306
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.