Komentara: 1
Pregleda: 2613

Počela jesenja akcija odvoženja kabastog otpada

23.09.2019. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica počela je danas, a tokom ove sedmice kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Čantaviru, Bačkom Dušanovu, Višnjevcu i Đurđinu.
Počela jesenja akcija odvoženja kabastog otpada

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Čantavir, na uglu Maršala Tita i Železničkog trga, Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Bačko Dušanovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Petra Drapšina i S. Markovića, 2. Nove i Ive Lole Ribara, i na uglu Partizanske br. 46.

U četvrtak, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Višnjevac, na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, I. Lubarde i Labusove, i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

Poslednjeg dana akcije, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Đurđin, na uglu Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, Bose Milićević i Borisa Kidriča, i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske.

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće od 23. septembra do 5. decembra. Kompletan plan akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2613
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.