Komentara: 4
Pregleda: 2332

Počela izgradnja novih parking mesta

05.10.2011. u 13:28h
Izvor: RTV City
Počela izgradnja novih parking mesta
Iz JKP „Parking“ obaveštavaju građane da počinju građevinski radovi na izgradnji parkinga u Ulici Cara Lazara. Planirano je da se na levoj strani Ulice Cara Lazara, do Ulice Miloša Obilića, izgradi 43 parking mesta, a početkom novembra trebalo bi da budu završeni radovi.

U planu je i proširenje postojećeg teretnog terminala na Prozivci, u Pazinskoj ulici,na prostoru pored Autodepoa. Na površini 2,17 hektara počeće izgradnja terminala za kamione, pa je predviđeno da se izgradi 60 parking mesta za teretna vozila.

Osim toga, građanima Prozivke će se omogućiti i parkiranje putničkih vozila na pomenutom prostoru i to izgradnjom novih 50 parking mesta koja će u sistem naplate ući kupovinom mesečnih pretplatnih karata po vrlo povoljnim cenama ili kupovinom dnevnih karata za parkiranje. Na pomenutoj lokaciji sva vozila će biti pod nadzorom čuvara.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2332
Povezane teme

jkp parking subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.