Komentara: 0
Pregleda: 1743

Počela akcija sistematske deratizacije grada

28.09.2017. u 12:19h
Izvor: Subotica.com
Akcija sistematske deratizacije na teritoriji Grada Subotice, započela je danas i u narednih mesec dana, sprovodiće se u svim naseljenim mestima, po domaćinstvima i stambenim zgradama. Ova sistematsa akcija za sve građane je besplatna.
Počela akcija sistematske deratizacije grada

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, u saradnji sa preduzećem „Ciklonizacija“ iz Novog Sada, započeli su akciju sistematske deratizacije, koja će trajati do 1. novembra. 

- Deratizacija je za sve građane besplatna, potrebno je samo da omoguće vidno obeleženim stručnim operativcima da postave preparat, kao i da se pridržavaju dobijenih uputstava. U okviru akcije koristiće se moderan biocidni preparat odloženog delovanja u fabričkom pakovanju od 500 grama, a građani će sva uputstva za upotrebu i mere opreza dobiti odštampano na pakovanju - saopštio je Goran Išpanović, šef Službe za komunalne poslove.

Tačan datum kada će operativci obilaziti njihov deo grada ili naseljeno mesto, sugrađani će moći da vide na oglasnim tablama u svojim Mesnim zajednicama. Oni koji ne budu kod kuće u vreme kada operativci budu u njihovom delu grada, dobiće obaveštenje da preparat mogu naknadno preuzeti u sedištu svoje Mesne zajednice.

Za dodatne informacije možete se obratiti Zoranu Francuskom, „Ciklonizacija“ a.d. Novi Sad, na telefon 063/430-626.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1743
Povezane teme

deratizacija

komunalne usluge

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.