Komentara: 0
Pregleda: 6383

Pobednici likovnog konkursa "Zmaj"

26.02.2013. u 13:59h
Izvor: Aeroklub "Ivan Sarić"
Pobednici likovnog konkursa "Zmaj"

U petak (22. februar) žiri likovnog konkursa "Zmaj" je završio svoj posao odabira i izbora najuspešnijih radova na pomenutom likovnom konkursu. Žiri aero kluba bio je u sastavu: predsednik Nevena Grković Bukvić – vajar, Mina Rakić - slikar i Božidarka Vidaković Papharhaji – dizajner.

Na temu konkursa je pristiglo 702 rada. Od pristiglih radova žiri je morao da izvoji 213 radova koji nisu odgovorili na zadatu temu. Pristigli radovi su stigli iz sledećih osnovnih škola i likovnih radionica:

  • sa teritorije samog grada Subotice: Đuro Salaj, ,10. Oktobar,Jovan Mikić, Em-Art, Žarko Zrenjanin, Jovan Jovanović Zmaj, Majšanski put, Kizur Ištvan, Majšanski put, Sveti Sava, Ivan Goran Kovačić, grof Szecshenyi Istvan i Miloš Crnjanski.
  • sa teritorije grada Subotice prigradskih mesta: Matija Gubec -Tavankut, Miroslav Antić – Palić, i Petefi Šandor – Hajdukovo i Sveti Sava-Bikovo.
  • sa teritorije AP Vojvodine i R. Srbije: Mlada Pokolenja – Kovačica, Đura Jakšić – Turekovac, Sveti Sava – Pančevo, Paja Jovanović – Vršac i Plavi Krug – Beograd.
  • Iz inostranstva: Vuk Karadžić – Vlasenica, Republika Srpska, BiH

Pogledajte rezultate po kategorijama

Izložba pobedničkih radova i svečano uručenje diploma nagrađenoj deci za njihovo likovno stvaralaštvo će se obaviti 02.06.2013.godine, na manifestaciji "V Sarićev vikend" na aerodromu "Subotica" - Bikovo kod Subotice.

Izvor: Aeroklub "Ivan Sarić"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6383
Povezane teme

aeroklub ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.