Komentara: 0
Pregleda: 2827

Pobeda rukometaša Spartaka protiv PKB-a (28:21)

01.12.2013. u 10:07h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Nakon male rezultatske krize rukometaši Spartak VojPuta vratili su se u pobednički kolosek. U meču dvanaestog kola Super lige Srbije "Putari" su sa 28:21 (16:9) savladali ekipu PKB-a. Bio je to susret u kome su rukometaši Spartak Vojputa bili domaćini u Bajmoku, ali im to nije smetalo da stignu do ubedljive pobede.
Pobeda rukometaša Spartaka protiv PKB-a (28:21)

U prvih nekoliko minuta utakmica je bila egal, igralo se gol za gol, sve dok sa dva vezana gola Čupića Spartak nije poveo sa 8:6. Pokušali su gosti da ponovo uhvate priključak, ali Putari uz dobru odbranu i efikasnu kontru stižu do sigurnih 12:8, nakon kontre Jovanovića.

U istom ritmu igrali su domaći do kraja poluvremena. Golove su vezali Todorović, Kovačević, da bi Jovanović kontrom okončao prvi deo meča za sigurnih 16:9.

Spartak je dobro počeo i drugo poluvreme, a izuzetno je raspoložen bio Patočkai. Postigao je četiri gola u nizu, a domaći su poveli sa 21:12. Nastavio je njegov niz iskusni kapiten Papić, a sa njegova dva gola Putari stižu do dvocifrene prednosti od 23:13. Usledio je potom period u kome su se obe ekipe mučile da postignu pogodak. Prvi su crnu seriju prekinuli rukometaši PKB-a, napravili su niz od 6:1, smanjili na 19:24, ali je to bilo sve što su uspeli. Spartak se pokrenio, ponovo su se zaređali golovi Subotičana, Jovanović je realizovao dve kontre, a u poslednjoj sekundi Patočkai postavlja konačnih 28:21.

Spartak Vojput - PKB 28:21 (16:9)

Ovom pobedom RK "Spartak" je došao do svog 12 poena, odnosno pete pobede uz 4 poraza i dva nerešena rezultata i zauzima 7. mesto Super lige Srbije. U narednom kolu Spartak gostuje Radničkom iz Kragujevca.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2827
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.