Komentara: 0
Pregleda: 2265

Pobeda rukometaša Spartaka protiv Metaloplastike (24:26)

27.10.2013. u 09:32h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput zabeležio je još jednu vrednu pobedu u superligaškom društvu, oni su sinoć u Šabcu savladali Metaloplastiku sa 26:24.
Pobeda rukometaša Spartaka protiv Metaloplastike (24:26)

Dobro su započeli subotičani utakmicu, poveli sa 1:0, međutim domaći su vrlo brzo uzvratili i izjednačili. Prvo poluvreme proteklo je u rezultatski izjednačenoj igri do samog finiša. Često je rezultat bio nerešen ili sa po minimalnim vodstvom jedne od ekipa, najčešće su u toj poziciji bili subotičani. Spartak Vojput je ipak uspeo da se rezultatski odvoji nakon dobrih odbrana Cvetkovića i serije golova od 3:0. Tako se u poslednji minut ušlo sa tri gola prednosti "putara" 10:13. Uspela je Metaloplastika sa zvukom sirene da ublaži na 11:13.

U drugom poluvremenu subotičani su nastavili sa dobrom igrom i bili često u vodstvu od dva gola razlike. Domaći su uspeli par puta da izjednače 16:16, 20:20 i 22:22 u finišu meča, ali nisu mogli ništa više od toga. Odličan je bio Cvetković na golu tokom celog susreta, dok su u napadu Kovačević i Distol zadavali velike probleme šabčanima uz dobre partije svih saigrača.

U poslednji minut Spartak Vojput je ušao sa golom prednosti i napadom. Usledila je odlična odbrana Arsića golmana Metaloplastike petnaest sekundi pre kraja koji je bacio kontru ali je junak meča golman subotičana Cvetković presekao taj napad na centru uposlio Jelića koji pogađa za konačan rezultat 24:26.

Metaloplastika - Spartak Vojput 24:26 (11:13)

U sledećem kolu Spartak Vojput ponovo gostuje i po rasporedu Subotičani u subotu 2. novembra. igraju u Kaću protiv Jugovića.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2265
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.