Komentara: 1
Pregleda: 3357

Pobeda odbojkašica Spartaka u Kragujevcu protiv ekipe "Smeč 5" (0:3)

08.12.2013. u 14:15h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkašice Spartaka došle su do očekivane pobede u Kragujevcu (0:3) i svoje šeste pobede u Super ligi Srbije koja ih je vratila na drugo mesto, a uz malu pomoć Crvene zvezde koja je pobedila TENT sa 3:1. Odbojkašice Spartaka u četvrtak igraju zaostalu utakmicu 8. kola kada dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu.
Pobeda odbojkašica Spartaka u Kragujevcu protiv ekipe "Smeč 5" (0:3)

Očekivan rasplet u poslednjem susretu devetog kola Viner štetiše Super lige. NIS Spartak je ostvario maksimalan trijumf koji ih je vratio na drugu poziciju, sa šansama da uz trijumf u odloženom meču protiv Crvene zvezde narednog četvrtka osvoje titulu „jesenjeg“ prvaka.

Subotičanke su bile daleko bolji rival od fenjeraša, ekipe Smeč 5, koja će bodove za opstanak u eliti morati da potraži protiv sebi ravnih rivala. Kragujevčanke su se borile koliko su mogle, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno makar za jedan set.

Spartak su do trijumfa predvodile Jelena Vujčin sa 17 poena, te Sofija Medić i Tatjana Matić sa po 10, dok je Jelena Oluić nanizala 9 poena. U Smeču 5 najefikasnija bila je rođena Subotičanka, Sara Vojnić-Purčar sa 8 poena.

Smeč 5 – NIS Spartak 0:3
(14:25, 15:25, 17:25)

Dvorana: OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu. Gledalaca: 50. Sudije: Ivan Lazarević i Vladimir Cvetković. Trajanje meča: 63 minuta.

SMEČ 5: Vasojević, Pavlović 4, Radosavljević 5, Brđović, Bojanić (libero), Šviković 2, Glavčić, Banović, Vojnić-Purčar 8, Petronijević 4, Kaličanin 2. Trener: Vladan Avramović.

NIS SPARTAK: Vukoja, Memišević (libero), Cvetićanin 2, Sredić 7, Vujčin 17, Antanasijević 2, Medić 10, Mitrović 1, T. Matić 10, Radakov, Oluić 9. D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

Sledeći meč odbojkašice Spartaka igraju već u četvrtak i to zaostalu utakmicu 8. kola kada u subotičkoj Hali sportova dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu. Meč se igra od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3357
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.