Komentara: 2
Pregleda: 2423

Pobeda košarkašica Spartaka protiv ekipe Student Radničkog (84:73)

03.11.2013. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka osvojile su nova dva poena, ovaj put pred domaćom publikom pošto su u okviru 5. kola Prve lige Srbije pobedile Student Radnički iz Niša rezultatom 84:73. Meč je odlučila bolja igra domaćih u drugoj četvrtini. U narednom kolu ŽKK "Spartak" gostuje u Vrbasu.
Pobeda košarkašica Spartaka protiv ekipe Student Radničkog (84:73)

Košarkašice Spartaka sinoć su u Hali sportova pred oko 200 gledalca ugostile Student Radničkog iz Niša i posle relativno izjednačene utakmice pobedile sa 84:73, po četvrtinama 17:23 / 29:13 / 11:12 i 27:25.

Meču su bolje započele domće igračice koje su od samog starta vodile, sve do sredine prv četvrtine kada su gošće pojačale u napadu i odbran, naprvile mali preokret i pretvorile u njihovu blagu prednost na kraju prve četvrtine.  Druga četvrtina počela je ujednačenije, a novi preokret, ovaj put u režiji Spartaka desio se pri kraju druge četvrtine kada su domaće iz negativnog rezultata otišle na + 9.

Nastavak meča ponovo je doneo izjednačenu igru i praktično koš za koš, pa je na kraju i presudila bolje odigrana druga četvrtina domaćih za konačan rezultat 84:73.

Što se tiče strelaca najefikasnija je bila Knežević koja je odigrala svih 40 minuta i za to vreme postigla 22 poena (2 trojke) imala ukupno 6 skokova i podelila 12 asistencija. Odmah iza nje je bila saigračica Veleinović koja je odigrala 5 minuta kraće, postigla koš manje (3 trojke) ali osvojila 6 lopti u napadu.

U narednom meču ŽKK "Spartak" gostuje u Vrbasu ekipi Vrbas Medele, a utakmica se igra 9. novembra. Posle 5 odigranih kola Spartak ima odnos uspešnosti od 3 pobede i 2 poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2423
Povezane teme

košarka

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.