Komentara: 0
Pregleda: 3287

Pobeda košarkaša i poraz košarkašica Spartaka

10.11.2013. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
U utakmicama 6. kola muške i ženske lige u kojima se takmiči "Spartak" pobedu je ostvarila muška ekipa koje je bila bolja od Mladosti u Čačku, dok je ženska ekipa poražena po treći put ove sezone, ovaj put na gostovanju u Vrbasu.
Pobeda košarkaša i poraz košarkašica Spartaka

U oviru 6. kola Druge lige Srbija, košarkaši Spartaka pobedili su Mladost iz Čačka sa 78:82, iako su na poluvreme otišli sa zaostatkom od jednog poena.

Sa novom pobedom, petom u novoj sezoni, KK "Spartak" vratio se na vrh tabele Druge lige. U narednom kolu, koje se igra u subotu 16. novembra, košarkaši Spartaka od 16 časova u Hali sportova u Subotici dočekuju ekipu Proletera iz Zrenjanina.

Sa druge strane košarkašice Spartaka došle su do svog trećeg poraza pošto su u okviru 6. kola Prve lige Srbije za žene poražene u Vrbasu od Vrbas Medelče rezultatom 89:70.

Ovim porazom ŽKK "Spartak" nazadovao je na 9. mesto uz osvojenih 9 bodova. U ovom takmičenju i dalje dominira ekipa ŽKK "Radivoj Korać" koja posle šest odigranih mečeva ne zna za poraz, dok je Vrbas Medela, jučerašnji protivnik Spartaka prva sledeća ekipa sa 5 pobeda i jednim porazom.

U subotu od 19 časova košarkašice dočekuju lidera Prve lige, ekipu ŽKK "Radivoj Korać".

Uskoro opširnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3287
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.