Komentara: 3
Pregleda: 2440

Pobeda fudbalerki Spartaka na gostovanju ekipi Požarevca (0:9)

04.11.2013. u 10:47h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Igračice Spartaka su svojom odličnom igrom opravdale ulogu favorita i sasvim zasluženo osvojile tri boda na gostovanju u Požarevcu. Ovaj put protivnik je pobeđen rezultatom 0:9, po običaju značajno efkasnijim drugim poluvremenom.
Pobeda fudbalerki Spartaka na gostovanju ekipi Požarevca (0:9)

Prvi pogodak postignut je u 15 minutu, nakon gužve koja se stvorila u šesnaestercu, u kojoj je vrlodobra golmanka Požarevca Ivana Mijajilović uspela da odbrani čak dva šuta iz neposredne blizine, ali ne i šut Milene Nikolić sa ivice peterca.

Drugi pogodak takođe postiže M. Nikolić na odlično proigravanje Jelene Čubrilo. Treći pogodak, a najlepši na utakmici, postigla je Anja Adamov odvažnim šutom sa oko 25 metara nakon čega je lopta u uzlaznoj liniji završila pod prečkom.

U drugom poluvremenu igračice Spartaka su još više pojačale pritisak na gol Požarevljanki što je rezultiralo konačnim visokim skorom. Lepe golove su postigle Nevena Damjanović iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora i N'Rehy Ines koja je primila loptu na grudi, a nakon toga je snažno šutirala iz poluokreta, takođe sa ivice šesnaesterca, i smestila loptu pod prečku.

Lepu solo akciju sredinom prvog poluvremena izvela je kapitenka domaće ekipe, iskusna Marija Vuković. Ona je veštim solo prodorom uspela da se približi do zone šuta, ali je njena lopta otišla iznad prečke. Desetak minuta kasnije njen precizan šut, takođe pod prečku, osujetila je Gardijanova odličnom odbranom.

Za igrača utakmice proglašena je Milena Nikolić koja je postigla 4 gola.

Golove su postigle: Milena Nikolić (15, 20, 51 i 78 minut), Anja Adamov (44 min), N'Rehy Ines (52 min), Nevena Damjanović (73 min), Meffometou Falone (74 min KU) i Jelena Čubrilo (86 minut).

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2440
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.