Komentara: 3
Pregleda: 3568

Pobeda fudbalera u Kuli u poslednjim minutima meča

27.10.2012. u 17:24h
Gostovanje fudbalera FK "Spartak Zlatibor voda" u duelu protiv Hajduka zamalo je moglo da se završi podelom bodova, ali uz malo sreće u završnici - sva tri boda pripadaju Spartaku.
Pobeda fudbalera u Kuli u poslednjim minutima meča

Pobedonosni gol postignut je u '90 minutu (Novaković) posle velike greške domaće odbrane, tek minut kasnije nakon što je stručni štab izvršio prvu izmenu, a tom prilikom igru je napustio Adamović, zamenio ga je Milivojev. 

U preostala 3 minuta sudijske nadoknade stručni štab Spartaka je napravio još dve izmene (izašli su Despotović i Novaković, ušli Đurđević i Nosković) kako bi potrošili što više vremena, a tako su uspeli i da sačuvaju svoju mrežu i u poslednjem momentu iskoriste priliku da kući ponesu sva 3 boda.

Ovom pobedom Spartak je sa 9. pozicije skočio na 6., a s obzirom na ostale mečeve koji treba da se odigraju večeras i sutra, u kojima nema direktnih konkurenata - od ovog kola Spartak ide sve bliže prvoj trećini tabele.

FK "Hajduk" : FK "Spartak Zlatibor voda" - 0:1

U narednom kolu, koje se igra 3. novembra, Spartak je domaćin beogradskom BSK.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3568
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.