Komentara: 0
Pregleda: 2852

Pobeda Bačke 1901 i bod za fudbalere Palića

13.10.2013. u 22:21h
Izvor: Subotica.com
Na terenu Sportskog centra "Janko Pejanović" na Paliću pred oko stotinjak gledalaca u okviru 9. kola Srpske lige Vojvodina sastali su se FK "Palić" i FK "Sloga" iz Temerina, ekipa iz sredine tabele. Rezultat i posle 90 minuta igre ostao je 0:0, što je treći uzastopni "remi" za ekipu Palića. Fudbaleri Bačke 1901 došli su do svog 13. boda pošto su na gostovanju pobedili Radnički iz Sombora minimalnim rezultatom 0:1.
Pobeda Bačke 1901 i bod za fudbalere Palića

Treći uzastopni "remi" fudbalera Palića

Prava prvenstvena utakmica u kojoj su fudbaleri Palića imali terensku inicijativu, ali jednostavno nisu mogli naći rešenje za čvstu odbranu Sloge. I pored toga, domaći tim propustio je nekoliko povoljnih prilika, no u duelima napadača Palića uvek je daleko kvalitetniji bio junak ove utakmice - golman Sloge Nemanja Jorgić.

Sudija Nebojša Zeljković pokazao je po jedan karton za oba tima - u ekipi domaćih požuteo je Sljepčević, dok su u ekipi Sloge žute kartone dobili Vukaljević i Mijailović.

Za FK "Palić" nastupili su: Ićitović, Pavić, Štrbac, Jočić, Bjedov, Sljepčević, Kaluđerović ('68 Požar), Stevanović ('93 Masalušić), Vučković, Rajkovača i Maksimović ('80 Kobiljski). Za goste iz Temerina nastupili su: Jorgić, Vukaljević ('80 Erak), Jelić, Miljanović, Kremenović, Ivanić, Milović, Mijailović, Ferati ('67 Jovanović), Tomić ('57 Zukić) i Kalinov.

Za igrača utakmice FK "Palić" - FK "Sloga" proglašen je Nemanja Jorgić, golman gostujuće ekipe.

Bačka 1901 pobedila na gostovanju u Somboru (0:1)

Fudbaleri Bačke gostovali su danas u Somboru ekipi Radničkog i pobedili minimalnim rezultatom 0:1 i došli do svog 13. boda posle 9 kola, čime su se odbacili sa donjeg dela tabele na sredinu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je napadač crveno belih Mandić u '10 minutu. Nakon toga, Subotičani propuštaju tri veoma dobre prilike. U nastavku utakmice i dalje dominacija Bačke, ali u '60 minutu ekipa Radničkog nije realizovala jedanaesterac. Do kraja utakmice Bačka je uspela da sačuva minimalnu prednost i ostvari pobedu.

U narednom (10.) kolu FK "Palić" gostuje ekipi Banata, dok će FK "Bačka 1901" ugostiti poslednjeplasiranu ekipu Novog Sada. Obe meča se igraju u nedelju (20. oktobar) od 15 časova.

Pobeda Bačke 1901 i bod za fudbalere Palića

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2852
Povezane teme

fudbal

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fk palić

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.