Komentara: 0
Pregleda: 1381

Plivanje: Zapaženi rezultati Subotičana na Somborskom maratonu

02.07.2019. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Plivanje: Zapaženi rezultati Subotičana na Somborskom maratonu

Poslednjeg dana juna, u nedelju, održana je treća po redu ovogodišnja trka u plivačkom maratonu - "Somborski plivački maraton". Plivalo se na kanalu 1500 m i 5000 m. Neobičan start trke je bio utoliko da su obe trke počele u istom trenutku ali su grupe plivale u različitim smerovima.

Na kraćoj deonici 5 takmičara iz Subotice je osvojilo prva mesta u svojim uzrasnim kategorijama - Ištvan Priboj, Petar Čajkaš, Ana Vukičević, Marta Talpai i Kristina Čajkaš.

Trku na 5 kilometara, u apsolutnom plasmanu, sa vremenom 01:04:33:98, Borislav Fermanović je osvojio drugo mesto, kao i u kategoriji muškaraca, dok je u svojoj uzrasnoj kategoriji bio prvi. Filip Zavišić je sa vremenom 01:08:25:41 u apsolutnom plasmanu i kategoriji muškaraca bio treći, dok je u svojoj uzrasnoj kategoriji bio prvi.

Uspešne su bile i Bojana Fermanović, kao druga u svojoj uzrasnoj kategoriji, dok je Mirna Vidaković bila prva u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1381
Povezane teme

plivanje

daljinsko plivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.