• Pregleda: 1347

Plivanje: Spartakovi kadeti treći u Kruševcu, Barši najbolji plivač prvenstva

Plivači Spartaka na Letnjem prvenstvu održanom u Kruševcu u ekipnom plasmanu su osvojili treće mesto, a Marko Barši je proglašen za najboljeg plivača.
Plivanje: Spartakovi kadeti treći u Kruševcu, Barši najbolji plivač prvenstva

U Kruševcu je tokom proteklog vikenda održano Letnje prvenstvo Srbije u plivanju za kadete na kojem su takmičari Spartaka u konkurenciji  180 takmičara iz 34 kluba osvojili  treće mesto u ekipnom plasmanu

Kadetska ekipa Spartaka je na ovom Prvenstvu nastupila u sledećem sastavu: Marko Barši, Luka Knežević, Tea Mut, Vanja Romić, Taša Babić, Anja Skenderović i Doris Dulić i trener ekipe Bojan Race. Za najboljeg plivača Prvenstva proglašen je Marko Barši koji je osvojio zlatnu medalju u disciplini 400 metara kraul.

Medalje u pojedinačnoj konkurenciji i štafeti osvojili su: Marko Barši - zlatna medalja u disciplini 400m kraul, Tea Mut - dve srebrne medalje u disciplinama 400 i 800 metara kraul i Vanja Romić - tri bronzane medalje, u disciplinama 400 mešovito, 400 kraul i 800 kraul.

Zlatnu medalju u štafeti 4x50 kraul, mešovito, osvojili su Marko Barši, Luka Knežević, Tea Mut i Vanja Romić, dok su se u ženskoj štafeti 4x50 mešovito srebrnom medaljom okitili Tea Mut, Vanja Romić, Taša Babić i Anja Skenderović.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.