Komentara: 4
Pregleda: 4034

Plivanje: Barna u polufinalu na 100m slobodno

27.07.2021. u 14:33h > 15:34
Izvor: Subotica.com
Plivač Spartaka Andrej Barna plasirao se u polufinale trke na 100 metara slobodnim stilom. Mladi Subotičanin je nešto iza podneva po našem vremenu, na svojim prvim Olimpijskim igrama, u kvalifikacijama ostvario 13. vreme - 48,30.
Plivanje: Barna u polufinalu na 100m slobodno

U Tokiju je danas bogat takmičarski program za naše Olimpijce među kojima je i Andrej Barna, plivač Spartaka. Andrej je u nedelju plivao u kvalifikacijama štafetu 4 x 100 metara kraul sa Velimirom Stjepanovićem, Nikolom Aćin i Urošem Nikolićem. U ovoj trci srpski plivači nisu uspeli da izbore plasman, ali Barnu čeka nadmetanje u još dve discipline individualno.

Danas je nastupio u kvalifikacijama na 100 metara slobodnim stilom. Startovao je iz druge staze, predvodio je rivale do poslednjih dvadesetak metara, međutim, u samoj završnici je posustao i na kraju je zauzeo 5. mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, ali sa odličnim rezultatom 48,30 koji mu je i bio dovoljan da uđe u polufinale.

Plivanje: Barna u polufinalu na 100m slobodno

Barna će za plasman u finale plivati u sredu oko 3:30 po našem vremenu, a u petak ga čekaju i kvalifikacije na 50 metara kraul.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4034

Povezana vest

Povezane teme

plivanje

andrej barna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.