Komentara: 2
Pregleda: 2818

Plivači Spartaka prvaci Srbije u kategoriji pionira

31.07.2017. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu je nastupilo 200 najkvalitetnijih mladih plivača iz 36 klubova Srbije. U izuzetno jakoj konkurenciji, zasluženo, ekipa pionira Spartaka je ponela epitet i zvanje ekipnog prvaka države za 2017. godinu.
Plivači Spartaka prvaci Srbije u kategoriji pionira

U četvrtak i petak, 27. i 28. jula, Niš je bio domaćin Prvenstva Srbije u plivanju za pionire (uzrast 10-12 godina). Organizator prvenstva je Plivački savez Srbije, dok je tehnički organizator bio Plivački klub “Sveti Nikola” iz Niša.

Ekipa Spartaka nastupila je u sastavu: Romić Vanja, Kovač Monika, Kuti Lili, Pivarčik Tamara, Babić Taša, Keseić Peta, Milodanović Katarina, Barši Marko, Zavišić Filip, Knežević Luka, Dulić Danilo. Trener ekipe je bio Milan Jovanović.

U individualnoj konkurenciji medaljama se okitila Vanja Romić koja je osvojila tri srebrne medalje u disciplinama 100m prsno, 200 i 400m kraul.

U kategoriji štafeta zlatne medalje su osvojili ženska štafeta 4x50 kraul u sastavu Kovač Monika, Kuti Lili, Pivarčik Tamara i Romić Vanja, zatim ženska štafeta 4x50 mešovito (Kuti Lili, Romić Vanja, Kovač Monika i Babić Taša), kao i mešovita štafeta (2 dečaka + 2 devojčice) 4x50 kraul (Dulić Danilo, Romić Vanja, Kovač Monika i Barši Marko).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2818
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.