• Pregleda: 1897

Plivači Spartaka odlični na međunarodnom mitingu u Beogradu

Plivači Spartaka odlični na međunarodnom mitingu u Beogradu

Od petka do nedelje u Beogradu održan je veliki međunarodni plivački miting pod nazivom "11. april GRAND PRIX 2016" na kojem su nastupile ekipe iz skoro svih zemalja u regionu, uključujući i reprezentaciju Turske i ekipe iz Italije. Takođe, nastupio je i veliki broj reprezentativaca Srbije, kao i svi kvalitetniji plivači Srbije u ovom trenutku.

Plivači Spartaka su ostvarili značajne rezultate, a osvajači medalja su: Jovana Đurić - dve srebrne, na 400 i 800 kraul, Teodora Der - srebrna na 50 delfin, Borislav Fermanović - bronzana na 200 prsno, Nikola Koltin - dve bronzane medalje na 200 i 50 prsno, Andor Gencel - srebrna na 100 leđno, Lili Kuti - dve srebrne u disciplinama 100 leđno i 100 kraul i Vanja Romić - zlatna na 200 prsno.

Naredna takmičenja koja očekuju plivače PK "Spartak" su Prvenstvo Balkana za juniore (kao članovi reprezentacije Srbije nastupaju Andrej Barna, Jovana Đurić i selektor juniorske reprezentacije Bojan Race) i veliki međunarodni “Uskršnji miting 2016 – Novi Sad”, za mlađe uzrasne kategorije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.