Komentara: 0
Pregleda: 1901

Plivači Spartak Prozivke osvojili 46 medalja na međunarodnom mitingu u Bečeju

22.10.2017. u 14:07h
Izvor: Subotica.com
Plivači Spartak Prozivke ostvarili su odličan uspeh na međunarodnom mitingu u Bečeju. Subotičani su u jakoj konkurenciji osvojili 46 medalja, a u svojim redovima su imali i najbolje pojedince takmičenja.
Plivači Spartak Prozivke osvojili 46 medalja na međunarodnom mitingu u Bečeju

Plivači Spartak Prozivke na međunarodnom plivačkom mitingu "Sprint 2017"  održanom u Bečeju bili su uspešni i osvojili ukupno 46 mealja i to 18 zlatnih, 16 srebrnih i 12 bronzanih.

Subotičani su osvojili i tri titule najboljih u određenim kategorijama. Teodora Ždrnja u konkurenciji do  9 godina, proglašena je za najbolju takmičarku mitinga, a Leon Ujvari poneo je to priznanje u muškoj konkurenciji. Bojan Matić najbolji je bio u kategoriji do 12 godina.  

U disciplini 50m slobodnim stilom zlatom su se okitili  Leon Ujvari, Maša Kostić, Atena Komaromi. Srebrne medalje osvojili su Filip Miler i Aleksandra Kovač Striko, dok je bronzu osvojila Teodora Ždrnja. Na 50 metara leđnim stilom zlato je osvojio  Strahinja  Odović,  srebro Filip  Miler, Ema Vetštein, Marija Vukovojac i Silvija Tot, a bronzu Uroš Grahovac i Aleksandra  Kovač Striko.

U disciplini 50m delfin plivači Spartak Prozivke osvojili su 5 zlatnih medalja: Bojan Martić, Leon Ujvari, Uroš Grahovac, Teodora Ždrnja i Athena  Komaromi, tri srebrne: Nemanja Kutuzov, Olja  Skakić i Maša Kostić,  dok su bronzane pripale Tamašu  Tohatii Milošu Mandiću.

U disciplini 50 metara prsnim stilom Strahinja  Odović i Silvija Tot  su se okitili zlatniom medaljom, Žarko Burić, Bojana  Fermanović Bojana i Nađa Skenderović  srebrnom, dok su Tamaš Tohati, ,Miloš Mandić i Dalija  Kutić osvojili bronzane medalje.

Na 100 metara slobodnim stilom Bojan Martić i Nemanja Kutuzov osvojili su zlato, dok je Bojana Fermanović bila treća u konkurenciji devojčica.

Na 100 metara mešovitim stilom zlatom su se okitili Bojan Martić, Leon Ujvari, Teodora Ždrnja i Athena Komaromi , srebrom  Tamaš Tohati, Strahinja Odović, Silvija Tot i Aleksandra Kovač Striko, a bronzom Žarko Burić i Marija Vukovojac.

U štafeti 4x50 metara slobodno, ekipa u sastavu Ema Vetštein, namanja Kutuzov, Anja  Skenderović i Bojan  Martić, stigla je prva na cilj, dok je ekipa u sastavu Maša Kostić, Strahinja Odović, Teodora Ždrnja i Loen Ujvari osvojila treće mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1901
Povezane teme

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.