Komentara: 0
Pregleda: 2326

Plesni klub "Stars" uspešan na međunarodnom takmičenju u Pančevu

27.02.2024. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Plesni klub "Stars" uspešan na međunarodnom takmičenju u Pančevu

Plesni klub "Stars" nastupio je na "Interational Dance Open Belgrade" međunarodnom takmičenju sa 28 koreografija, od kojih je čak 20 ponelo zlatnu medalju, srebrnih je bilo 5 a bronzane tri. 

 - Naš klub takođe se kvalifikovao za evropsko prvenstvo koje će u maju biti održano u Beču. Pred nama su sada pripreme za to takmičenje. Ovo je veliki uspeh, ponosna sam na svu decu. To su uzrasne kategorije od 4 do 16 godina. To su vredna deca, svaki trening je mala priprema za takmičenje i nastup - ističe trener i koreograf Aleksandra Kmezić.

Plesni klub "Stars" uspešan na međunarodnom takmičenju u PančevuPlesni klub "Stars" uspešan na međunarodnom takmičenju u PančevuZlatna odličja poneli su Lena Deslievski, Kristina Poljaković, Kyra Vas, Nevena Remes, Hana Stipančević, Lejla Stipančević, Jana Stipančević, Isidora Blagojević, Jozefina Verešbaranji, Zvezdan Knjur, Melani Prljaskaj, Mia Lacak, Aleksandra Milanković, Nevena Božić, Jovana Božić, Bojana Božić, Hana Facol, Tamara Srdić, Kalina Brnović, Nevena Vasiljević, Lana Lazarević, Hana Barbara Bogavac.

Plesni klub "Stars" uspešan na međunarodnom takmičenju u Pančevu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2326
Povezane teme

Plesni klub STARS

aleksandra kmezić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.