• Pregleda: 10342

Plavo belo veče fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda" i izbor za najlepšu navijačicu sezone

Večeras u MG klubu održano je tradicionalno "plavo belo veče" priređeno u čast fudbalerima, medijima, navijačima i sportskim prijateljima, a tom prilikom održan je po prvi put i izbor za navijačicu sezone po oceni petočlanog žirija sastavljen od novinara, sportskih radnika i navijača. Najlepša navijačica sezone je Leontina Sič, prva pratilja je Dragana Vukov, dok je druga Marija Častvar Jerković
Plavo belo veče fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda" i izbor za najlepšu navijačicu sezone

MG klub je večeras bio domaćin fubalerima i prijateljima kluba koji su se okupili pred nastavak sezone. Svečanosti su bili prisutni pored pomenutih prijatelja kluba, igrača, stručnog štaba i menadžmenta još i veterani i manja grupa navijača Marinaca čiji je i predstavnik učestvovao u žiriju kod izbora za najlepšu navijačicu sezone.

Na takmičenje izbora za najlepšu navijačicu sezone, organizovano po prvi put u klubu, prijavile su se 23 kandidatkinje koje su prošetale i stale pred žiri dva puta - prvi put u svakodnevnoj odeći, a drugi put u dresovima fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda". Žiri je glasanjem odlučio da je najlepša navijačica sezone Leontina Sič, prva pratilja je Dragana Vukov, dok je druga Marija Častvar Jerković.

Fudbalski klub je pored titula nagradio najlepše navijačice po kriterijumu žirija sa prigodnim poklonima od kojih je pobednica dobila petodnevni boravak za dvoje na Zlatiboru, novčanu nagradu od 5.000 din i slikaće se za kalendar kluba u 2014. godini, prva pratilja je dobila vikend na Zlatiboru za dvoje i novčanu nagradu od 3.000 din, dok je druga pratilja dobila dobila navijačke rekvizite i poklone iz robnog asortimana  glavnog sponzora Simeksa.

povezane teme

12
Dzoni Odgovori
Stvarno su lepe devojke, dobar izbor.
*** cenzurisano ***
zvezda Odgovori
Gde je crvena zvezda na grbu? to je jos zvanican grb, sramota!
posip Odgovori
Al su se izreskirali. 5000. Strasno.Mogli su bar 100 evra
mira Odgovori
Bravo Tina, čestitam!!!!!!!!
Vojo Odgovori
@posip
a mogli su i bez da daju i dinara... nemojte odmah da tražite najgire u nekomercijalnoj priči...
Lala Odgovori
Da, stvarno... gde je zvezda na grbu? da neće i partizan da skine sa svog grba crvenu zvezdu? jel to malo rade kompleksi? Hojra hojra Mančester!
kojot Odgovori
Jel ce moci negde da se dobije taj kalendar za 2014.godinu?
Magija Odgovori
A,jesu li u ziriju bili Cufo i Pijanac od strane navijaca ili su neki drugi bili predstavnici?
buntovnik Odgovori
ove miss navijacice, stadion nisu videle ni na razglednici :D, a ne sa tribina
marko Odgovori
Otkad je grb Spartaka na ćirilici???
Aleksandar Odgovori
od danas, Marko!
SRV80 Odgovori
Kakav krah ! Pa ovi tonu sve dublje i dublje...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.