Komentara: 22
Pregleda: 4802

Plakete za 6 najboljih lekara

14.12.2012. u 17:26h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće sinoć je održana redovna godišnja Skupština Podružnice Subotica, Srpskog lekarskog društva. Predstavljen je plan za narednu godinu, a najistakutijim članovima su dodeljena priznanja.
Plakete za 6 najboljih lekara

Društvo lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva Podružnica Subotica postoji još od 1880. godine. Podružnica Subotica jedna je od prvih koje su formirane na teritoriji Srbije. Reč je o stručnom udruženju, čiji je osnovni cilj stručno usavršavanje i doprinos nauci. Ove godine u prostorijama Društva održano je 40 predavanja.

Na redovnoj godišnjoj Skupštini predstavljen je plan za narednu godina a najistaknutijim članovima dodeljena su posebna priznanja. Oko 20 lekara dobilo je zahvalnice, dok je za izuzetno zalaganje, rad i iskustvo dodeljeno i 6 plaketa. Jedna od dobitnica plakete je i dr Morana Miković, direktorka ZZJZ.

Sinoć je svečano prikazan i novi sajt Srpskog lekarskog društva Podružnice Subotica. Podružnica Subotica trenutno okuplja 540 čanova: lekare opšte prakse, lekare specijaliste i stomatologe.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 4802
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.