Komentara: 0
Pregleda: 2622

Plaćanje računa bez kamate do kraja jula

11.06.2020. u 11:25h > 12.06.2020. u 13:37h
Izvor: Subotica.com
Plaćanje računa bez kamate do kraja jula

Dug za isporučen prirodni gas, toplotnu energiju, vodu, odvoženje komunalnog otpada i dimničarske usloge zaključno sa obračunom za maj, potrošači mogu da izmire do 31. jula, saopštila su javna komunalna preduzeća "Subotička toplana", "Suboticagas", "Vodovod i kanalizacija", "Čistoća i zelenilo" i "Dimničar". Potrošačima koji izmire dugovanja u navedenom roku, preduzeća neće obračunavati zakonsku zateznu kamatu.

- Korisnici usluga imaju mogućnost da se do 31. jula prijave za reprogram neizmirenih obaveza, odnosno otplatu dugovanja na rate, tako što će pristupiti u službene prostorije preduzeća lično, uz prikaz lične karte. Nakon isteka navedenog roka, svim korisnicima usluga koji nisu izmirili svoja dugovanja, obračunaće se zakonska zatezna kamata na sva dospela dugovanja - saopštila su javna komunalna preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2622
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

suboticagas

računi za gas

računi za grejanje

plaćanje računa

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.