Komentara: 5
Pregleda: 4176

Petlja "Žednik" na auto-putu biće otvorena do kraja septembra

24.09.2021. u 17:41h > 28.09.2021. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake na auto-putu (E75) u smeru Subotica – Novi Sad, u toku je izmene režima saobraćaja koja se odnosi na petlju "Žednik". Radovi treba da budu gotovi do kraja septembra.
Petlja "Žednik" na auto-putu biće otvorena do kraja septembra
Foto: Ilustracija

Kako navode "Putevi Srbije", saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu od danas (petak, 24. septembar) je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera.

U smeru GP Horgoš – Novi Sad od danas za saobraćaj je zatvorena petlja „Žednik“, tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš - biće onemogućeno u narednih 45 dana. Alternativni putni pravci su petlja „Subotica Jug“ i petlja „Bačka Topola“.

Uključenje i isključenje na petlji „Žednik“ iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

ISPRAVKA:

Informaciju koja je dostavljena medijima 24. septembra (13:45h) preneli smo onako kako je naznačeno, međutim nakon što smo, na sugestiju više posetilaca, proverili sa informativnom službom "Puteva Srbije" ispostavilo se da je ova informacija (o produžetku radova) poslata greškom, te da će se navedeni radovi završiti do kraja septembra.

- Zahvaljujemo Vam na ukazanom i obaveštavamo Vas da će navedena greška u informaciji biti ispravljena. Potvrđujemo da je zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake na autoputu E-75, u smeru Subotica – Novi Sad, od 18.08.2021.g. saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera i zatvorena je petlja ,,Žednik“ za uključenje na autoput prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš. Iz pravca Novog Sada ka Subotici uključenje i isključenje na petlji „Žednik“ je u funkciji. Alternativni putni pravci tokom trajanja radova su petlja „Subotica Jug“ i petlja „Bačka Topola“. Očekivani rok za normalizaciju saobraćaja na petlji „Žednik“ je kraj septembra, o čemu će javnost biti pravovremeno informisana - navodi se u odgovoru "Puteva Srbije" našoj redakciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4176
Povezane teme

auto-put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.