Komentara: 4
Pregleda: 2670

Peti ciklus prezentacija u okviru koncepta "Biti preduzetan u Subotici"

22.10.2014. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Otvoreni univerzitet Subotica, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (LER) Grada Subotice i Kancelarija za mlade nastavljaju sa organizacijom serijala prezentacija na temu “Biti preduzetan u Subotici”, koji su se održavali tokom septembra, a nastavljeni su i oktobru u prostorijama Otvorenog univerziteta. naredna prezentacija održava se sutra (četvrtak) od 17 časova.
Peti ciklus prezentacija u okviru koncepta "Biti preduzetan u Subotici"

Podstaknuti idejom proslave dana grada Subotice i sloganom ''Subotica, to sam ja!'' ove tri institucije, će organizovati seriju prezentacija uspešnih subotičkih preduzetnika sa ciljem popularisanja koncepta preduzetništva, samozapošljavanja i podsticanja lokalnih inicijativa.

Obzirom da se uz Regionalnu razvojnu agenciju, Privrednu komoru, Nacionalnu službu za zapošljavanje i Otvoreni univerzitet Subotica kontinuirano bavi edukacijom u oblasti preduzetništva želja nam je da ovim serijalom prezentacija načinimo korak dalje i omogućimo zainteresovanima da od uspešnih lokalnih privrednika dobiju informacije o praktičnom razvoju poslovnog koncepta, prevazilaženju teškoća u poslovanju, prilagođavanju poslovnom ambijentu, nastupu na domaćem tržištu i osvajanju inostranih tržišta.

Peti ciklus prezentacija u okviru koncepta "Biti preduzetan u Subotici"

Cilj prezentacija je da se fakultetski obrazovanim mladim, nezaposlenim osobama, učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima predstavi razvojni put jednog uspešnog preduzetnika i da se na taj način širi svest o preduzetništvu koje je osnov društvenog napretka.

Na ovaj način želimo da pružimo podršku razvoju preduzetničke misli u Subotici, ističući u prvi plan potrebu da se svima koji imaju ideje, koji su inovativni, maštoviti i kreativni predstavi mogućnost da svoje ideje i ostvare, kako bi svojim radom, upornošću i istrajnošću dali svoj doprinos privrednom napretku našeg grada i zemlje.

Peti serijal prezentacija će se održati u četvrtak, 23. oktobra, od 17 časova u sali 213, I sprat, na Otvorenom univerzitetu u Subotici. Ulaz  je besplatan.

Raspored prezentacija

  • 17.00 – 17.20: Prezentacija poslovnog koncepta kompanije SKALAGREEN DOO, Generalni direktor, Igor Skala
  • 17.20 – 17.40:  Diskusija – pitanja, mišljenja, sugestije
  • 17.40 - 18.00:  Prezentacija poslovnog koncepta kompanije AUDIO SOLUTIONS DOO, Generalni direktor Danijel Davčik
  • 18.00 – 18.20: Diskusija – pitanja, mišljenja, sugestije
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2670

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

predavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.