Komentara: 0
Pregleda: 2083

Pet plus

15.06.2010. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
<p>Iz &scaron;tampe je iza&scaron;ao novi broj "GRADSKIH NOVINA ZA SREDNJO&Scaron;KOLCE 5+". Izdavač novina, koje izlaze već drugu godinu, je Dom učenika iz Subotice, a pod pokroviteljstvom Gradskog veća i FOKUS Fondacije.</p>
Pet plus

Tekstove pišu i uređuju učenici iz više subotičkih srednjih škola, a junski broj donosi pregled dešavanja ovog leta - EXIT, SUMMER 3P, intervju sa direktorkom Hemijske škole, Gabrijelom Korom, kao i balerinom Natalijom Raičević, zatim vesti iz Medicinske, Tehničke, Hemijsko-tehnološke i Ekonomske škole; likovne i književne radove učenika; pregled novih igrica, filmova, muzičkih albuma i web sajtova; foto-reportažu iz palićkog ZOO vrta; savete psihologa i dermatologa; foto-galerije i još mnogo toga interesantnog za srednjoškolski uzrast. Poseban poklon svim čitaocima su dva postera: fudbalska reprezentacija Srbije i bend Sabbatka. Novine su dvojezične, a dele se besplatno po subotičkim srednjim školama. Novi broj se može preuzeti na web adresi: novine5plus.com Novine 5+ su pokrenule portal maturanti-subotica.com na kome su postavljene maturske slike svih subotičkih maturanata, razvrstane po školama i odeljenjima, kao i fotografije sa proslave maturskih svečanosti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2083
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.