Komentara: 6
Pregleda: 6062

Pešački prelaz na putu Edvarda Kardelja obeležen - problem iz Pištaljka! rešen

20.09.2011. u 18:12h
Pešački prelaz na putu Edvarda Kardelja obeležen - problem iz Pištaljka! rešen
Problem koji je prijavljen u okviru rubrike Pištaljka! (www.subotica.com/pistaljka!/id226-pesacki-prelaz-na-glavnom-putu-edvarda-kardelja.html) je rešen.

Na izuzetno prometnoj lokaciji prema Kelebiji, na putu Edvarda Kardelja, iznosimo problem koji je postojao, citirajući našeg korisnika Pištaljke!:

"Problem je u tome što su stavili su saobraćajne table da se nalazi pešački prelaz preko glavnog puta na početku Edvarda Kardelja kod raskrsnice sa ulicom Zorkina, ali nadležni zaboravili su da iscrtaju zebru koja se već godinama ne vidi na asfaltu, a bahati vozači neće da stanu ljudima koje bi da prolaze put.

Da ne nabrajam tu između ostalih prelaze i deca koja idu u prodavnicu koja se nalazi na uglu te dve ulice samoposluga Trgopromet. Da ne kažem da je jako prometna ulica jer tamo prolaze kamioni, vozila iz inostranstva i ostalo... pa mislim moglo bi da se iscrta zebra ili da se stavi semafor... Ljudi su sa MZ tražili ali do današnjeg dana ništa nisu preduzeli odgovorni."

Problem navedene Pištaljke! je rešen u saradnji sa Direkcijom za izgradnju Grada Subotice, a fotografije možete videti u nastavku ovog priloga.

Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema
Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema
Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6062
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

pištaljka

kabinet gradonačelnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.