• Pregleda: 5348

Pešački prelaz na putu Edvarda Kardelja obeležen - problem iz Pištaljka! rešen

Pešački prelaz na putu Edvarda Kardelja obeležen - problem iz Pištaljka! rešen
Problem koji je prijavljen u okviru rubrike Pištaljka! (www.subotica.com/pistaljka!/id226-pesacki-prelaz-na-glavnom-putu-edvarda-kardelja.html) je rešen.

Na izuzetno prometnoj lokaciji prema Kelebiji, na putu Edvarda Kardelja, iznosimo problem koji je postojao, citirajući našeg korisnika Pištaljke!:

"Problem je u tome što su stavili su saobraćajne table da se nalazi pešački prelaz preko glavnog puta na početku Edvarda Kardelja kod raskrsnice sa ulicom Zorkina, ali nadležni zaboravili su da iscrtaju zebru koja se već godinama ne vidi na asfaltu, a bahati vozači neće da stanu ljudima koje bi da prolaze put.

Da ne nabrajam tu između ostalih prelaze i deca koja idu u prodavnicu koja se nalazi na uglu te dve ulice samoposluga Trgopromet. Da ne kažem da je jako prometna ulica jer tamo prolaze kamioni, vozila iz inostranstva i ostalo... pa mislim moglo bi da se iscrta zebra ili da se stavi semafor... Ljudi su sa MZ tražili ali do današnjeg dana ništa nisu preduzeli odgovorni."

Problem navedene Pištaljke! je rešen u saradnji sa Direkcijom za izgradnju Grada Subotice, a fotografije možete videti u nastavku ovog priloga.

Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema
Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema
Pištaljka Subotica.com - rešavanje problema

povezane teme

6
mz zorka Odgovori
Hvala svima koji su pomogli MNOGO!!! Da znate koliko je ovaj put prometan...
vucko Odgovori
paa drago mi je kao sugradjanin da sam i mrvicu- pomogao da se resi jedan stvarno goruci problem reagirajuci na ovu pistaljku --1557) vucko (pre 20 dana i 1 sat)
rezime!!! -- bilo kako da je .... HVALA I POHVALA ODGOVORNIMA!!! za resavanje ovoga problema-mozda ipak nekom iz uprave je proradila savest?? ili je "nesto" drugo u pitanju!!--cinjenice i vreme ce pokazati pravu istinu--nastavimo ovako dalje -poslovica kaze--"neki puta i jedna lasta cini -prolece" --hvala na strpljenju!!!
Stanovnik grada Subotice Odgovori
Dobro je, dobro da se nešto dešava! Tamo u najmanju ruku treba ovaj pešački, tamo ima i neka pijaca i prođem tuda često, uvek ima ljudi...
Ajmo sada ostale pištaljke rešavajte, ima ih podosta.
J.
Gunard Odgovori
Cestitam!!!
stormwatch Odgovori
Ljudi, ovaj problem NIKAKO NIJE RESEN. Taj pesacki prelaz ce tamo sluziti za ukras. Bez lezeceg policajca pre i posle prelaza ili semaforske raskrsnice tamo NE MOZE BITI bezbedno.
bilo ko Odgovori
@stormwatch

Dobro rečeno , ništa ne vredi bez semafora ili ležećeg policajca.... a naravno od toga ništa.Daleko je od centra i nikog nije briga....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.