Komentara: 75
Pregleda: 18343
Video
Foto

Pasarela pored podvožnjaka u rekonstrukciji

01.06.2023. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Mesec dana nas deli od zvaničnog roka kada će se preći na drugu fazu rekonstrukcije podvožnjaka kod Nove opštine kada će doći do kompletnog presecanja delova grada u prolazu međunarodnog puta.
Pasarela pored podvožnjaka u rekonstrukciji

Kao jedno od rešenja koje bi poslužilo pešacima je pasarela koja je podignuta paralelno sa Segedinskim putem kod Nove opštine. Kako to izgleda sada, dok traju radovi, možete da pogledate u povezanom albumu.

Iako nemamo zvaničnih informacija, odnosno detalja oko novoizgrađenog mosta, po konstrukciji je vidljivo da će ovuda moći da prolaze pešaci. Ovaj pešački prelaz nije predviđen za bicikliste, ni osposobljen za osobe za invaliditetom.

Pasarela pored podvožnjaka u rekonstrukcijiPasarela pored podvožnjaka u rekonstrukciji

Od 1. jula veza između dva dela grada na ovom potezu biće prekinuta za drumski saobraćaj, a kako će to izgledati imali smo priliku da se uverimo tokom nedavnih protesta poljoprivrednika.

Javnost očekuje predložena rešenja i kako bi se blagovremeno pripremila za ovu, mnogima veoma važnu promenu u funkcionisanju, a koja je svojevremeno najavljena da će trajati do 9 meseci.

Izvor: Subotica.com
Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine Pasarela kod Nove opštine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 75
Pregleda: 18343
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.