Komentara: 0
Pregleda: 2484

Partizan - Spartak 2:0

16.10.2011. u 00:35h
Izvor: Sportske.net
Partizan - Spartak 2:0

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je zadovoljan pobedom, ali ne i igrom uprkos pobedi protiv Spartaka iz Subotice sa 2:0.

Stanojević je ocenio da je igra bolja od rezultata.

"Zadovoljan sam pobedom, pošto smo nastavili niz dobrih rezultata, ali nisam zadovoljan igrom na ovoj utakmici", kazao je Stanojević novinarima posle meča u Beogradu u 8. kolu Super lige.

Crno-beli su pobedili golovima Zvonimira Vukića, u 29. iz penala i 41. minutu, dok su gosti iz Subotice tri puta pogodili prečku.

"Spartak je danas igrao vrlo ofanzivno. Mi ne smemo da dozvolimo da protivnik u bilo kom trenutku kontroliše utakmicu, kao što je to bilo danas u poslednjih 20 minuta", dodao je Stanojević.

Njegov kolega sa klupe subotičkog superligaša Zoran Njeguš rekao je da je "Partizan zasluženo pobedio", ali da njegova ekipa u sledeće kolo ulazi sa "dobrim raspoloženjem zbog dobre igre".

"I pored vodjstva Partizana mi smo pokušali da uradimo nešto više u drugom poluvremenu, medjutim nismo imali sreće. Imali smo veći posed lopte, ali smo pogadjali prečke", dodao je Njeguš.

Partizan će u idućem kolu, 22. oktobra, gostovati u Ivanjici kod Javora, dok Spartak na svom terenu igra protiv Rada.

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2484
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Partizan Spartak

Spartak Subotica

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.