Komentara: 4
Pregleda: 5067

Partizan odneo 3 boda iz Subotice

10.04.2011. u 23:03h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Partizan odneo 3 boda iz Subotice

Preciznim šutem iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena Nemanja Tomić omogućio je svojim saigračima mirnije snove, mada je lako moglo da se dogodi da oni postanu košmarni. Fudbaleri Partizana savladali su Spartak ZV teškom mukom i pomalo nezasluženo u 21. kolu Jelen Superlige 1:2 (0:0). Prvo poluvreme obeležio je centarfor domaćih Vujaklija koji je već u 4. minutu imao lepu priliku, ali je njegov šut više ličio na pokušaj nekog „petlića“.

Spartak ZV - Partizan 1:2 (0:0)

Fotografije sa utakmice Spartak ZV - Partizan

Stadion: Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: 5.000. Sudija: Milorad Mažić (Vrbas). Strelci: Mirić 53 - Petrović 70 (11m), Tomić 90. Žuti kartoni: Vujaklija, Šarac, Bratić (Spartak ZV), Petrović (Partizan).

Spartak ZV: Aleksić, Stevanović, Simović, Antonić, Bratić, Šarac, Milanković (od 79. Čovilo), Puškarić (od 70. Avrić), Vujaklija (od 89. Veselinov).
Partizan: Stojković, Miljković, Jovanović, Krstajić, Lazevski, Petrović, Babović (od 56. Adija),Vukić (od 60. Tomić), Iliev, Tejgo (od 82. Šćepović).

Partizan je igrao dosta sporo u tom periodu igre. Izostali su prodori po krilima, zbog čega je trener Stanojević odlučio da uvede u nastavku utakmice Adiju i Tomića. Spartak je ipak prvi došao u vođstvo pošto je reprezentativac Mirić iskoristio konfuziju u protivničkom šesnaestercu. Dobru igru domaćina „presekao“ je sudija Mažić dosudivši penal za goste nakon što je Ilijev vešto odglumio udarac u rivalskom šesnaestercu. Petrović je rutinski realizovao najstrožu kaznu.

Gosti su poklon „smazali“ uspostavili inicijativu na terenu, ali su i dalje njihovi napadi bili veoma spori. Crno-belima je nedostajala pas igra i dubina u napadu, međutim i u takvim okolnostima Ilijev je imao jednu idealnu šansu. „Mirisalo“ je da će gosti u Subotici ostaviti dva važna boda u borbi za titulu, međutim Tomić je u nadoknadi vremena spasio obraz treneru i saigračima. Partizan jeste pobedio, ali je igrom zabrinuo svoje navijače. Ostaje utisak da je nerešen rezultat bio najpravedniji, ali Nemanja Tomić nije delio većinsko mišljenje publike u Subotici.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 5067
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

Partizan Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.