Komentara: 26
Pregleda: 4827

Parać i Ivanišević posetili Inter depo u Novom Žedniku

15.02.2012. u 15:21h
Izvor: SuMedija
Parać i Ivanišević posetili Inter depo u Novom Žedniku

Predsednik Skupštine grada Slavko Parać i pokrajinski poslanik dr Nenad Ivanišević sinoć su posetili preduzeće „Inter depo" u Novom Žedniku koje se bavi preradom povrća koje uglavnom izvozi za Rusiju.

Parać i Ivanišević interesovali su se za probleme koje ova i druge firme imaju u Novom Žedniku kako bi se, u interesu razvoja privredne zone u ovom kraju, intenzivno rešavali.

Stojan Žrdnja, direktor „Interdepoa" naveo je važnost izgradnje kanalizacione mreže i nove trafo stanice u Novom Žedniku, što bi starim i novim investitorima omogućilo nesmetan rad.

Predsednik Skupštine grada rekao je da su to problemi koje će grad postaviti među prioritete.

Direktor „Interdepoa" naveo je da postoji veliko interesovanje inostranih kompanija za smrznutom hranom iz Vojvodine, ali da su za proširenje proizvodnih kapaciteta neophodni jeftini krediti.

Pokrajinski poslanik dr Nenad Ivanišević rekao je da za finansiranje pogona sa novim tehnologijama postoje odlične kreditne linije koje obezbeđuje Vlada Vojvodine.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 26
Pregleda: 4827
Povezane teme

Nenad Ivanišević

Slavko Parać

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.