Komentara: 4
Pregleda: 5220
Foto

Palić u subotu domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu

20.09.2022. u 14:10h
Izvor: Subotica.com
Po prvi put, naš grad će biti domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu za muškarce i žene, koje organizuje Nacionalna fitnes asocijacija Srbije. Ovaj sportski spektakl biće održan u subotu u Kongresnoj sali Velike terase na Paliću, a početak je zakazan za 13h. Ulaz je besplatan.
Palić u subotu domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu

Iako je u pitanju Balkansko prvenstvo, takmičenje je otvorenog tipa, tako da će nastupiti i takmičari koji nisu sa Balkana, najavljuju iz Nacionalne fitnes asocijacije.

Nastupiće oko 50 takmičara iz Austrije, Nemačke, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, a najverovatnije će učestvovati i takmičari iz Kuvajta i Iraka. Takmičenje u bodibildingu i fitnesu je nešto sasvim novo, do sada neviđeno u gradu i zato pozivam sve Subotičane da dođu u subotu na Palić, isprate ovaj sportski spektakl i podrže takmičare koji brane boje svoje zemlje - poručio je Branislav Stanojević, predsednik Nacionalne fitnes asocijacije Srbije.

Palić u subotu domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu

Kao reprezentativac Srbije, u subotu će nastupiti i naš sugrađanin Aleksandar Mačković, koji će se takmičiti u dve kategorije, teškoj i u kategoriji za takmičare koji imaju 40 i više godina.

Dugo godina nisam bio u bodibildingu, bavio sam se drugim sportovima, ali prošle godine sam se vratio staroj ljubavi. Za takmičenje sam se pripremao oko pet meseci i uopšte nije bilo jednostavno. Zaposlen sam, otac sam troje dece i bilo je teško uskladiti treninge sa profesionalnim i porodičnim obavezama. Takođe, bilo je i finansijski veoma zahtevno budući da treba da se unosi mnogo preparata, ali uspeo sam da se pripremim za takmičenje i čast mi je što ću u subotu predstavljati svoju zemlju. Jedini sam takmičar iz Subotice i voleo bih da što više mojih sugrađana dođe da me podrži - naveo je Mačković. 

Palić u subotu domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu

Izvor: Subotica.com
Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu Najava Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5220
Povezane teme

kongresni centar velika terasa

fitnes

bodibilding

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.