Komentara: 1
Pregleda: 2603

Palić nerešeno sa Dunavom, Bačka poražena od Radničkog

17.11.2013. u 20:49h
Izvor: Subotica.com
Kolo pre zimske pauze fudbaleri Palića i Bačke odigrali su svoje mečeve Srpske lige Vojvodina u kojima je Bačka doživela svoj šesti ovosezonski poraz, dok je ekipa Palića došla do svog sedmog remija. Sledeće nedelje igra se 15. kolo koje će ujedno označiti i kraj polusezone.
Palić nerešeno sa Dunavom, Bačka poražena od Radničkog

FK "Palić" - FK "Dunav" 0:0

Na oproštaju od jesenjeg dela prvenstva pred svojim navijačima, fudbaleri Palića ponovili su odličnu igru, ali ponovo bez golova. Neefikasnost je bila glavna odlika crno belih tokom čitavog jesenjeg dela prvenstva. Ipak nepravedno bi bilo ne pohvaliti ih za izvanredne igre, veliku borbenost, i vrhunsku disciplinu u igri.

Ekipa iz Starih Banovaca, sa druge strane, prikazala se kao dobar i čvrst rival koji zna šta hoće. No, da su domaći fudbaleri imali malo više sreće u nekoliko završnica, na ovoj utakmici mogli su savladati možda i najbolju ekipu koja je jesenas gostovala na Paliću.

FK "Palić": Ićitovic, Pavić, Štrbac, Stevanović, Jočić, Sljepčević, Kaluđerović (38.min - Požar), Ljubenović, Vučković (90+Kobiljski), Rajkovača i Maksimović (90+ Jukić).

FK "Dunav": Jovišic, Žeželj, Kačar, Javorac, Zorica, Ilić, Ašćeric, Kokir, Vujasin (65.min - Štetic), Baškalo (75.min - Višnjić) i Zogović.

Utakmica se igrala na SC "Janko Pejanović" na Paliću pred oko stotinjak gledalaca. Sudija Branislav Pantović iz Šida podelio je 3 žuta kartona - Požar iz domaće ekipe i Zogović i Kačar iz gostujuće ekipe FK "Dunav". Za igrača utakmice proglašen je Miljan Ljubenović iz FK "Palić".

Posle 14 kola FK "Palić" bolje je plasiraniji od Bačke za jednu poziciju i nalazi se na 10. mestu SLV. U narednom kolu klub sa Palića gostuje prvoplasiranoj Senti i to će biti poslednja utakmica pred zimsku pauzu.

FK "Radnički" - FK "Bačka 1901" 1:0

Posle odličnog početka sezone, fudbaleri Bačke vezali su 4 poraza (ukupno 6 ove sezone) i kolo pre odlaska na zimsku pauzu nalaze se na 11. mestu Srpske lige "Vojvodina". Poslednji poraz usledio je na gostovanju u Novoj Pazovi od ekipe Radničkog, minimalnim rezultatom 1:0.

Ekipa Radničkog je u ranoj fazi utakmice postigla gol. Ispostavilo se da je to ujedno bio i gol odluke ovog susreta. Podmlađena ekipa iz Subotice koja na ovoj utakmici nije mogla da računa na čak 6 fudbalera zbog odrađivanja suspenzije (žutih kartona) pružila je dostojan otpor, ali nije uspela da i rezultatski potvrdi dobru igru.

U narednom (15.) kolu koje se igra 24. novembra od 13 časova Bačka dočekuje Tekstilac iz Odžaka.

Palić nerešeno sa Dunavom, Bačka poražena od Radničkog

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2603
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.