Komentara: 1
Pregleda: 2901

Ozelenjavanje Mesne zajednice Novi Žednik

24.10.2013. u 16:49h
Izvor: RTV Yueco
U Mesnoj zajednici “Novi Žednik” zasađeno je preko 70 sadnica četinara i lišćara. Ozelenjena je okolina škole, Mesne zajednice i parka u centru selu. Lokalna samoprava za projekte životne sredine koji se realizuju u mesnim zajednicama izdvojila 4,5 miliona dinara. Konkursu se odazvala 31 mesna zajednica.
Ozelenjavanje Mesne zajednice Novi Žednik

Novi Žednik je prva mesna zajednica gde su počeli radovi na ozelenjavanju i uređenju okoline. Pokret Gorana Subotice i Goranski rasadnik poklonili su 10 sadnica, dok je 60 sadnica obezbeđeno preko projekta.Novi Žednik je dobio 150.000 dinara za projekat ozelenjavanja naselja.

Na konkurs koji je raspisala lokalna samouprava ¼ projekata odnosila se na ozelenjavanje mesnih zajednica u prigradu. Goranski rasadnik je pomogao pojedinim mesnim zajednicama u pisanju projekat i izboru sadnog materijala.

Narednih dana će se obaviti ozelenjavanje u mesnim zajednicama “Bačko Dušanovo” i “Mišićevo”. Cilj je da prigradska naselja postanu zelene oaze.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2901
Povezane teme

novi žednik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.