Komentara: 0
Pregleda: 2433

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu: subota, 17. septembra 2011.

14.09.2011. u 14:28h
Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu: subota, 17. septembra 2011.

U subotu, 17.09.2011. godine od 10:00h do 15:00h Otvoreni univerzitet Subotica organizuje još jedan "Otvoreni Dan" za sve građane koji su zainteresovani da se informišu o ponudi Centra za obrazovanje. Svi prisutni imaće jedinstvenu priliku da se tog dana upoznaju sa našim predavačima, informišu o načinu rada, da čuju utiske i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa.

Svi zainteresovani moći će besplatno da koriste usluge Škole lepote (friziranje, masiranje, pedikir, manikir, piling lica, masaža lica, šminka, nadogradnja noktiju, šminkanje...), Škole zanimanja (da se informišu o uzgajanju sobnog bilja, krojači će svima koji imaju sitne prepravke besplatno da učine uslugu, degustacija kulinarskih specijaliteta...), Škola jezika (besplatno testiranje za nivo znanja engleskog jezika), Škola računara (kratke informacije o korišćenju e-maila, Interneta, Word-a...).

Tokom "Otvorenog Dana" svi koji se budu prijavili na neki od kurseva Otvorenog univerziteta ostvaruju POPUST od 10%!

Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i razvija koncept doživotnog učenja i unapređuje kvalitet kulturnog života u gradu i regionu.

S druge strane, ova institucija je i razvojno-istraživački centar koji već decenijama daje značajne doprinose razvoju grada, regiona i države.

Svoje poslovanje baziramo u 5 oblasti:
1. doživotno učenje
2. organizacija kulturnih manifestacija
3. istraživanje i razvoj
4. projekt menadžment
5. izdavaštvo

Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 5 programskih celina: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština.

 

 

Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2433
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

kursevi na Otvorenom univerzitetu

otvoreni dan

otvoreni dan na otvorenom univerzitetu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.