• Pregleda: 1963

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Otvoreni Univerzitet organizovao je Otvoreni dan, gde su svi posetioci mogli besplatno da uživaju u svemu onome što su polaznici različitih kurseva, u organizaciji ovog univerziteta, završili. Osim toga posetioci su mogli da se upoznaju sa novom ponudom kurseva koja kreće od jeseni. Svi koji su se prijavili na današnji dan imali su popust od 10 odsto. Zora Vujadinović završila je kurs za manikira u trajanju od 3 meseca. Iako je Zora diplomirani ekonomista, nakon završenog kursa rešila je da se bavi manikirom, pre svega zbog ljubavi prema poslu.

Sve ono što su nedeljama polaznici učili danas su mogli da prezentuju i na taj način možda i da steknu svoje prve mušterije. Veštine, masaže, pedikira, manikira, pravljenja frizuri, mogli su da se vide na jednom mestu, a posetioci su besplatno mogli da probaju sve veštine koje su bile na raspolaganju.

Upis za nove kurseve je u toku, a više informacija možete dobiti na samom univerzitetu. Najviše zainteresovanih ima za kurseve jezika, koji su već otpočeli u septebru, dok za kurseve škole lepote još ima mesta.

Fotografije možete videti u albumu: Otvoreni Dan na Otvorenom univerzitetu

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.