Komentara: 0
Pregleda: 2636

Otvorena izložba Arh 004

05.04.2011. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Otvorena izložba Arh 004

U holu Otvorenog univerziteta otvorena je tradicionalna izložba arhitektonskih radova “Arh 004”. Izložbu je otvorio predsednik Skupštine komore profesor doktor Milisav Damjanović koji je istakao da je cilj manifestacije propagiranje arhitekture u lokalnoj sredini i podsticanje drugih cclanova Komore na sliccne aktivnosti. Organizator izložbe je Inženjerska komora Srbije i izložba je otvorena do 10.aprila.

“ARH 004” je naziv manifestacije na kojoj su predstavljena najnovija ostvarenja na polju arhitekture. Prisutni su imali priliku da vide rešenja za Veliki park na Paliću, kao i druge bitne objekte u gradu. Problem je što gradnju diktiraju investitori i političari, a oni ponekad nemaju hrabrosti da ulože svoj novac u moderne stilove gradnje.

Na izložbi učestvovalo je 16 autora i šest autorskih timova, među kojima su i studenti arhitekture. Prezentovali su radovi iz oblasti urbanizma, arhitekture, konstrukcije i enterijera.

Cilj manifestacije je lična prezentacija arhitekata, pojedinaca kao i timova, međusobno upoznavanje u svrhu profesionalne saradnje, te predstavljanje široj javnosti. Izložba je otvorena do 10.aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2636
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

Izložba Arh 004

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.