Komentara: 2
Pregleda: 5012
Foto

Otvorena humanitarna izložba "Srce za Sašu"

13.02.2016. u 09:28h
Izvor: Subotica.com
U galerijskom prostoru Otvorenog univerziteta sinoć je otvorena humanitarno prodajna izložba slika u okviru akcije „Srce za Sašu“.
Otvorena humanitarna izložba "Srce za Sašu"

Na prodajnoj izložbi, koja će biti otvorena do 21. februara, radove je izložilo oko 50 umetnika, okupljenih oko ideje da svojom kreativnošću i likovnim stvaralaštvom daju doprinos akciji prikupljanja sredstava za lečenje našeg sugrađanina, Aleksandra Šešlije.

Organizatori izložbe  su Likovna radionica za odrasle i GO „Crveni krst“, a izložbu je otvorio likovni kritičar, Mile Tasić.

- Ne radi se samo o umetničkoj postavci, na kojoj su se predstavili subotički slikari, ova izložba ima humanitarni karakter. U naredne dve nedelje, građani će moći da pogledaju radove i kupovinom slike za sebe ili za dar dragim osobama učine lep gest i pomognu lečenje našeg sugrađanina, kome je pomoć potrebna. Gotovo svi subotički slikari su se odazvali, te su priredili pravi izložbeni raskoš - kaže Tasić.

Radovi subotičkih umetnika se mogu pogledati i po povoljnim cenama kupiti svakog dana od 12 do 20h u holu Otvorenog univerziteta.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu" Otvaranje humanitarne izložbe "Srce za Sašu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 5012
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.