Komentara: 40
Pregleda: 10087
Foto

Otvorena apoteka u prizemlju Gradske kuće

18.03.2021. u 13:49h
Izvor: Subotica.com
Otvorena apoteka u prizemlju Gradske kuće

Apoteka u prizemlju Gradske kuće, jedna od prepoznatljivosti našeg grada, kako zbog svog ambijenta tako i zbog dostupnosti građanima, danas je ponovo otvorena. To je prva apoteka koja je otvorena, od kada je krajem prošle godine objekte „Apoteke Subotica“ uzela u zakup farmaceutska kuća „Galen farm“.

- Veliko je zadovoljstvo što danas otvaramo jednu od najlepših aoteka u Subotici, kojom sada upravlja jedna od najuglednijih komanija „Galen farm“. Kao što smo pree nekoliko mseci obećali građanima Subotice, održali smo apotekarsku delatnost u ovom prostoru i omogućili zaključenje ugovora sa zakucem, da  jedna od najlepših apoteka bude dostuna sa svojim velikim izborom medikamenata i ostale robe. Najbiitnije je da apoteka imati i noćno dežurstvo, građani će u bilo koje doba dana i noći moći da uzmu ono  što je otrebno za njihovo zdravlje – poručio je gradonačelnik Stevan Bakić na otvaranju apoteke. – Godinama unazad apotekasrka ustanova je gomilala dugove i objekat je trpeo ovakvo stanje i u zadnje vreme je dolazilo do nestanka osnovnih lekova. Presekli smo tu mučnu situaciju a rezultat toga je ugovor sa „Galen farma“.

Otvorena apoteka u prizemlju Gradske kuće

Gradonačelnik je istakao da je zakupac ispoštovao sve odredbe potpisanog ugovora o zakupu i što je, najbitnije, svi zaposleni su na svom mestu.

- Uz ovaj objekat danas se otvara još šest – u mesnim zajednicama Novo selo i Kertvaroš, apoteka u Higijenskom i na Paliću. Za sedam dana biće otvoreno i ostalih 13 objekata – najavio je gradonačelnik.

Otvorena apoteka u prizemlju Gradske kućePo rečima Bojane Proković, komercijalnog direktora “Galen farma”, ova kompanija veruje da će svojim prisustvom održati kvalitet zdravstene usluge na teritoriji grada.

- Naš cilj je da budemo  tamo gde smo potrebni I u tomsvetslu danas otvaramo prvih sedam apoteka  Subotici I okolini. U našim apotekama građane će sačekati ljubazno osoblje, stručni saveti, širok asortiman lekova I drugih medicinskih sredstava… - naglaslila je Proković.

Izvor: Subotica.com
Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće Apoteka "Galen pharm" u prizemlju Gradske kuće
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 40
Pregleda: 10087
Povezane teme

apoteka subotica

stevan bakić

radno vreme apoteka

galen pharm

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.