Komentara: 10
Pregleda: 5253
Foto

Otvoren XV "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"

07.04.2022. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
U centru grada juče je otvoren tradicionalni "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival".
Otvoren XV "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"

U okviru ovog jubilarnog, 15. po redu, festivala posetioci će imati priliku da uživaju u lokalnim specijalitetima i pićima od odabranih sastojaka. U ponudi su i proizvodi iz kućne radinosti, rukotvorine, kao i ručno izrađeni, domaći slatkiši.

Najbolji uzgajivači i proizvodi, domaće poslastice, rukotvorine i porodični programi čekaju sve zainteresovane na glavnom trgu. Naš cilj je da mlade ljude upoznamo sa narodnim tradicijama, kuhinjom, da dobiju volju za očuvanjem - navode organizatori.

Otvoren XV "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"Otvoren XV "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"

Festivali poput ovog, prilika su da se  turistima predstavii lokalna tradicija i običaji, kao i da im se ponude specijaliteti karakteristični za ovo područje, poručuju iz Gradske uprave.

- Cilj je da gostima u našem gradu ponudimo svo bogatstvo mirisa, ukusa, događaja, odnosno svega onoga što Subotica ima da ponudi - rekao je Srđan Samardžić, član Gradskog veća na ceremoniji otvaranja ovog festivala.

Otvoren XV "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"

Festival, koji organizuju Udruženje za uzgoj mangulica "Ravnica" i Udruženje za negovanje tradicija i umetnosti "Nojček", trajaće do nedelje, 10. aprila. 

Izvor: Subotica.com
Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar Meet&Eat gastrofestival i Uskršnji vašar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 5253
Povezane teme

festival subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.