Komentara: 1
Pregleda: 3057

Otvoren konkurs za stipendiranje učenika srednjih škola

24.07.2017. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Konkurs za dodelu stipendija namenjen je učenicima prvih razreda srednjih škola deficitarnih zanimanja tehničke struke. Ukupno 30 stipendija, učenicima će biti isplaćeno u 10 jednakih mesečnih rata, u vrednosti od 3.000 dinara.
Otvoren konkurs za stipendiranje učenika srednjih škola

Pravo na stipendiju mogu ostvariti učenici koji su državljani Republike Srbije i koji prvu godinu srednje škole deficitarnih zanatskih zanimanja tehničke struke upisuju kao redovni učenici.

Deficitarna zanimanja su bravar-zavarivač, industrijski mehaničar, vozač motornih vozila (Tehnička škola "Ivan Sarić"), pekar, mesar (Hemijsko-tehnološka škola), operater za izradu nameštaja, keramičar, teracer, pećar i dekorater zidnih površina (Politehnička škola).

Konkurs je otvoren do 11. avgusta, a zainteresovani prijavu mogu preuzeti u Gradskom uslužnom centru, sa veb-sajta Grada Subotice ili putem ovog linka.

Više informacija o uslovima Konkursa, možete dobiti na ovom linku ili u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave Subotica, koji se nalazi na adresi Trg slobode 1, na trećem spratu (305), ili na telefon 024-626-883.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3057
Povezane teme

stipendije

srednje škole

srednjoškolci

konkurs za dodelu stipendija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.