Komentara: 0
Pregleda: 33012

Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar

14.05.2015. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Bodyline fitness centar je pored postojećeg fitness centra u hotelu "Galleria" tokom jučerašnjeg dana otvorio vrata još jednog objekta u sklopu svog poslovanja, a koji se nalazi nedaleko od Majšanskog mosta.
Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar

Na lokaciji Miloša Obilića 64 počeo je sa radom Bodyline crossfit & finess centar, kao potpuno nov objekat na dva nivoa, na ukupno 420 kvadratnih metara.

Donji nivo je namenjen i opremljen svim potrebnim rekvizitima za crossfit treninge koji predstavljaju kombinaciju više treninga u jednom - trening brzine, olimpijski stil i trening snage, podizanje tegova, vežbe koje se oslanjaju na težinu tele, gimnastičke i vežbe izdržljivosti.

Crossfit treninzi  garantuju jače sagorevanje telesne mase od standardnih fitness treninga.

Gornji nivo čini aerobik sala na 140 kvadrtnih metara, u kojoj će se održavati sedam različitih grupnih treninga, sa stručnim i licenciranim trenerima, a to su: zumba, pilates, spining, TBW, TRX, step aerobik i aka.

Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar

Ponudu Bodyline fitness centra upotpunjuju usluge relaksacione medicinske sportske i anticelulit masaže, kao i turbo solarijuma kako bi se opustili i odmorili nakon iscrpljujućeg dana ili treninga. Ljubazno osoblje Bodyline fitness centra će vas srdačno dočekati.

Telefoni za informacije su 024/548-705 i 060/548-70-55, sajt Bodyline je dostupan na adresi bodyline024.com, a fotografije sa otvaranja možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar Otvoren Bodyline Crossfit & Fitness centar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 33012
Povezane teme

bodyline

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.