Komentara: 7
Pregleda: 12314

Otvaranje kupališne sezone na bazenu u Dudovoj šumi od utorka

02.06.2017. u 18:24h
Izvor: RTV Pannon
Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi počinje u utorak, 6. juna. Ove sezone pripremljene su pogodnosti za višečlane porodice. Cene karata su ostale nepromenjene.
Otvaranje kupališne sezone na bazenu u Dudovoj šumi od utorka

Bazeni spremno očekuju kupače, kao i prodavci sladoleda i langoša i mnogi drugi sadržaji. Postavljeno je više ležaljki, a spreman je i nov bazenčić za malu decu.

Cena ulaznica radnim danima je, za odrasle 110, a za decu (5-12 godina) 50 dinara. Vikendom za odrasle je 150, a za decu 100 dinara.

Direktor javnog komunalnog preduzeća Stadion Robert Tot kaže da je jako mnogo toga urađeno.

- Obnovljeni su svi bazeni uključujući i glavni, olimpijski. Obnovljene su i betonske površine, postavljene su betonske kocke. Smatram da je bazen mnogo lepši nego prošle godine i nadam se da ćemo imati još veću posećenost – kaže je Tot.

Osim velikog olimpijskog bazena, u ovom kompleksu se nalaze i dva dečja bazena i jedan termalni. Mogućnosti za organizovanje sportskih dešavanja i treninga i nadalje stoje na raspolaganju zainteresovanima.

Radno vreme bazena je dvokratno, od ponedeljka do petka od 6 do 7.30 i od 11 do 18 časova, dok je vikendom od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova.

Izvor: RTV Pannon
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 12314
Povezane teme

gradski bazen

radno vreme bazena

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

kupanje na bazenima

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.