Komentara: 5
Pregleda: 8162

Otkrivena dva bunkera u podu automobila puna marihuane

25.01.2020. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Pojačane aktivnosti carine i policije na prelazima ka Mađarskoj daju prve rezultate. Na Horgošu su 23. januara zaplenjena 44 paketa marihuane, ukupne težine oko 17 kilograma.
Otkrivena dva bunkera u podu automobila puna marihuane

Droga je otkrivena kada je na izlaz iz zemlje na kontrolu stigao automobil novosadskih registarskih oznaka, s prikolicom za prevoz automobila. Vozač, 40-godišnji Novosađanin koji je putovao sam, rekao je carinicima da ide u inostranstvo radi kupovine automobila.

Veoma urednim automobilom, u kome je na zadnjem sedištu bila samo dečja torba, širio se jak miris nekog aromatičnog osveživača prostora, što je izazvalo sumnju carinika da je automobilu sakriveno nešto, čiji bi miris na taj način trebalo prikriti.

Otkrivena dva bunkera u podu automobila puna marihuane

Kada je auto pregledan na skener uređaju, videlo da su fabričke šupljine u podu automobila ispunjene nekim sadržajem. Nakon fizičkog otavaranja poda, u njemu su otkrivena dva bunkera, jedan ispod vozačkog, drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge.

Zaplenjenu marihuanu, vozilo i vozača preuzeli su u dalju nadležnost tužilaštvo i policija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 8162
Povezane teme

subotička carina

marihuana

uprava carina

carinici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.