• Pregleda: 6758

Otkrivena dva bunkera u podu automobila puna marihuane

Pojačane aktivnosti carine i policije na prelazima ka Mađarskoj daju prve rezultate. Na Horgošu su 23. januara zaplenjena 44 paketa marihuane, ukupne težine oko 17 kilograma.
Otkrivena dva bunkera u podu automobila puna marihuane

Droga je otkrivena kada je na izlaz iz zemlje na kontrolu stigao automobil novosadskih registarskih oznaka, s prikolicom za prevoz automobila. Vozač, 40-godišnji Novosađanin koji je putovao sam, rekao je carinicima da ide u inostranstvo radi kupovine automobila.

Veoma urednim automobilom, u kome je na zadnjem sedištu bila samo dečja torba, širio se jak miris nekog aromatičnog osveživača prostora, što je izazvalo sumnju carinika da je automobilu sakriveno nešto, čiji bi miris na taj način trebalo prikriti.

Kada je auto pregledan na skener uređaju, videlo da su fabričke šupljine u podu automobila ispunjene nekim sadržajem. Nakon fizičkog otavaranja poda, u njemu su otkrivena dva bunkera, jedan ispod vozačkog, drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge.

Zaplenjenu marihuanu, vozilo i vozača preuzeli su u dalju nadležnost tužilaštvo i policija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
kojot Odgovori
Болид...
da, da.... Odgovori
Rasprodaje Jovanjicu....
Herbiko_sa_medom Odgovori
Skank ili hibrid ?
C Odgovori
Uredan automobil i osveživač su izazvali sumnju, hahaha.
Zvonar Odgovori
Mozda je i ovu Vulin okopavao kad je tako kvalitetna,vulinkudeljka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.