Komentara: 7
Pregleda: 4482

Otkazano književno veče sa Matijom Bećkovićem, ostatak programa održavaće se prema planu

23.01.2024. u 10:01h
Izvor: Subotica.com
"Književno veče sa Matijom" koje je trebalo da se održi večeras, otkazano je - saopštio je organizator. Ostatak programa koji traje do nedelje, održavaće se prema planiranom rasporedu.
Otkazano književno veče sa Matijom Bećkovićem, ostatak programa održavaće se prema planu

Program Svetosavske nedelje trajaće do subote, 27. januara.

U sredu, 24. januara, sveštenik Branko Ćurčin će kao gost govoriti u duhovne tribine - "Duhovni preobražaj čoveka".

Muzičko veče "Radosne manastirske pesme" zakazano je za četvrtak, 25. januar, na kome će narator i voditelj biti Aleksandra Paladin, dok će gosti mr Slavko Nikolić - tenor, dr Milivoje Veljić - klavir, mr Nikola Đuričanin - violina, Petar Golubović - gitara.

U petak, 26. januara održaće se Svečana akademija, na kojoj će učestvovati članovi Dečjeg crkvenog hora "Emanuil", učenice Muzičke škole Subotica - Odsek za tradicionalno pevanje,  učenici Gimnazije ,,Svetozar Marković" i Violeta Radić. Program su pripremili Sava Samardzić, Tamara Štricki, Rafaila Stokin i Jelena Strelarac.

U subotu, 27. janara, u restoranu "Spartak" od 20 časova održaće se Svetosavski bal, na kome će gosti biti Slobodanka Danka Stojiljković, Renato Henc i Zorana Pavić. Svetosavski bal se održava po 31. put.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 4 dana
Komentara: 7
Pregleda: 4482
Povezane teme

skc sveti sava

svetosavska nedelja

srpski kulturni centar sveti sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.