Komentara: 4
Pregleda: 5734

Osumnjičeni za teške krađe

01.04.2013. u 15:37h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati D.S. (1989) i D.T. (1986), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su sa D.M. (1993) iz Subotice, koji je lišen slobode 8. marta, u Novom Sadu zbog krivičnog dela razbojništva, izvršili krivična dela teške krađe, na štetu ’’Direkcije za mere i dragocene metale’’ Beograd - Odsek za kontolu i nadzor u Subotici i Sportske kladionice ’’Brazil’’ na Paliću.
Osumnjičeni za teške krađe

Postoji osnov sumnje da su D.S. i D.M., u noći između 4. i 5. marta, provalili u prostorije ''Direkcije za mere i dragocene metale'' iz kojih su odneli računare, monitore i štampače, koje su prodali a novac podelili.

Takođe, D.S. se tereti da je, u noći između ponedeljka i utorka prošle nedelje, sa D.T. iz sportske kladionice na Paliću, odneo četiri LCD televizora, telefon i novac. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Subotici, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi D.S. i tamo pronašli jedan televizor. Televizor je uz potvrdu oduzet i vraćen vlasniku, dok je ostale protivpravno otuđene predmete D.S. prodao.

Nakon policijskog zadržavanja, D.S. i D.T. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 5734
Povezane teme

Policija Subotica

teška krađa

razbojništvo

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.