• Pregleda: 5392

Osumnjičeni za teške krađe

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati D.S. (1989) i D.T. (1986), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su sa D.M. (1993) iz Subotice, koji je lišen slobode 8. marta, u Novom Sadu zbog krivičnog dela razbojništva, izvršili krivična dela teške krađe, na štetu ’’Direkcije za mere i dragocene metale’’ Beograd - Odsek za kontolu i nadzor u Subotici i Sportske kladionice ’’Brazil’’ na Paliću.
Osumnjičeni za teške krađe

Postoji osnov sumnje da su D.S. i D.M., u noći između 4. i 5. marta, provalili u prostorije ''Direkcije za mere i dragocene metale'' iz kojih su odneli računare, monitore i štampače, koje su prodali a novac podelili.

Takođe, D.S. se tereti da je, u noći između ponedeljka i utorka prošle nedelje, sa D.T. iz sportske kladionice na Paliću, odneo četiri LCD televizora, telefon i novac. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Subotici, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi D.S. i tamo pronašli jedan televizor. Televizor je uz potvrdu oduzet i vraćen vlasniku, dok je ostale protivpravno otuđene predmete D.S. prodao.

Nakon policijskog zadržavanja, D.S. i D.T. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

4
Darth Sidious Odgovori
Samo hapsi bandu!
LT Odgovori
I naravno, opet se radi o prestupnicima koji su vec bili pocinioci ovih dela... Bas kada je u pitanju ta direkcija, bila je opljackana pre nekih godinu i po dana... A jedno ime je jako dobro poznato policiji... Samo sto, male kazne i amnestije dovode do ovoga...
tetka Odgovori
Koliko ih bre ima, ili su to isti - unesu ih pa puste i tako u krug??????
rajko Odgovori
pritvoriti I one kome su prodali stvari.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.