• Pregleda: 4103

Oštećena SuBike stanica na Prozivki

Tokom jučerašnjeg dana za sada nepoznat broj izvršilaca naneo je tehnička oštećenja na SuBike stanici na Prozivki. Građani će biti obavešteni kada se ova stanica vrati u funkciju.
Oštećena SuBike stanica na Prozivki

Zbog fizičkih oštećenja automata na SuBike stanici na Prozivki ova stanica neko vreme neće biti u funkciji. Kako kažu iz JKP "Parking" oštećenja su nastala usled delovanja za sada nepoznatih lica tokom jučerašnjeg dana.

S obzirom da su sve stanice, pa i ova, pokrivene video nadzorom (kamere postavljene sa bočnih strana) verovatno neće biti teško doći do snimka vandalizma, a da li će vandal(i) biti pronađen(i) ostaje da pokaže vreme.

Do daljnjeg ova stanica neće biti u funkciji, a o saniranju ove štete i ponovonog uspostavljanja nesmetanog rada stanice korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Su Bike stanica opet u funkciji  (30. oktobar, 14:40 č)
Automat na Su Bike stanici na Prozivki, oštećen tokom jučerašnjeg dana je popravljen i ova stanica za iznajmljivanje bicikala je ponovo u funkciji, saopštili su iz JKP "Parking".

Izvor: JKP "Parking"

povezane teme

11
star Odgovori
Olos!!
albatros Odgovori
Mi smo rođeni za ''čizmu'',izvrši pa se žali!Ovo je na nivou ili čak i ispod nivoa domorodaca!
asdww Odgovori
pa ipotavljena je kamera,nemojte mi reci da se ne zna ko je uradio
Kikson Odgovori
Ovako neštro pravi Subotičani nikada ne bi uradili...
Tužno.

Deco, trenirajte na pravom mestu, a ne razbijajući ono što je našim novcem plaćeno!
Nenad Odgovori
A to su one stanice sto su nas kostale ukupno preko 150.000 evra? Ciji profit navodno ide za djachke uzhine :)
Ivan Odgovori
zar na Prozivci, ccc, ne mogu da verujem...
davor Odgovori
strasno-haha
mali Odgovori
predlazem da se oformi sluzba cuvanja su bajka non stop da se postavi kucica i zaposli neko od 90 kandidata za komunalne policajce koji came cekajuci da im se nadje naplaceno radno mesto
majama Odgovori
Kakvi vandali, jedna teta se naljutila sto ne ume da koristi automat, pa ga malo pocupala. Snimile kamere, pa ce da plati i gotovo.
Zasto novinari od buve uvek prave slona?
rocker Odgovori
pa smi iznenadjeni.....kultura......samo razbiti,ili ukrasti...unistiti.Treba nama......
ma da Odgovori
Koliko je kostalo saniranje? Recimo oko 60.000 eura? Dobro pitanje Nenade, sta bi sa tim uzinama? Pojeo vuk magarca.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.