Komentara: 11
Pregleda: 4387

Oštećena SuBike stanica na Prozivki

30.10.2013. u 11:25h
Izvor: JKP "Parking"
Tokom jučerašnjeg dana za sada nepoznat broj izvršilaca naneo je tehnička oštećenja na SuBike stanici na Prozivki. Građani će biti obavešteni kada se ova stanica vrati u funkciju.
Oštećena SuBike stanica na Prozivki

Zbog fizičkih oštećenja automata na SuBike stanici na Prozivki ova stanica neko vreme neće biti u funkciji. Kako kažu iz JKP "Parking" oštećenja su nastala usled delovanja za sada nepoznatih lica tokom jučerašnjeg dana.

S obzirom da su sve stanice, pa i ova, pokrivene video nadzorom (kamere postavljene sa bočnih strana) verovatno neće biti teško doći do snimka vandalizma, a da li će vandal(i) biti pronađen(i) ostaje da pokaže vreme.

Do daljnjeg ova stanica neće biti u funkciji, a o saniranju ove štete i ponovonog uspostavljanja nesmetanog rada stanice korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Oštećena SuBike stanica na Prozivki

Su Bike stanica opet u funkciji  (30. oktobar, 14:40 č)
Automat na Su Bike stanici na Prozivki, oštećen tokom jučerašnjeg dana je popravljen i ova stanica za iznajmljivanje bicikala je ponovo u funkciji, saopštili su iz JKP "Parking".

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4387
Povezane teme

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.