Komentara: 1
Pregleda: 4431

Osnovno javno tužilaštvo doniralo videolaringoskop

27.05.2014. u 02:27h
Izvor: RTV Yueco
Osnovno javno tužilaštvo uručilo je donaciju u vidu opreme za otežanu intubaciju Službi za anesteziju sa reanimatologijom Opšte bolnice. Oprema u vrednosti od 2 625 000, obezbeđena je zahvaljujući institutu odlaganja krivičnog gonjenja. Nova oprema, će omogućiti brže reagovanje kod teških slučajeva, koji su do sada transportovani u druge centre.
Osnovno javno tužilaštvo doniralo videolaringoskop

Zahvaljujući institutu odlaganja krivičnog gonjenja i potpisanom protokolu sa Osnovnim javnim tužilaštvom, Opšta bolnica je tokom ove godine dobila već dva savremena aparata, koja će doprineti poboljšanju zdravstvenih usluga. Oprema za otežanu intubaciju ili videolaringoskop će omogućiti efikasnije rešavanjenajtežih slučajeva u anesteziologiji i reanimatologiji, koji su do sada uglavnom transportovani u Novi Sad.

Oprema koju sada poseduje Opšta bolnica, prema rečima doktorke Dušanke Janjević iz Kliničkog centra Vojvodine, predstavlja evropski standard kada su u pitanju obezbeđivanje kiseonika i bezbednost pacijenata.

Osnovno javno tužilaštvo doniralo videolaringoskop

Donacija je obezbeđena zahvaljujući institutu odlaganja krivičnog gonjenja za dela gde je kazna zatvora do 5 godina. Na ovaj način prikupljena sredstava se daju i za ustanove socijalnog karaktera na teritoriji Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Zahvaljujući potpisanom protokolu sa Osnovnim javnim tužilaštvom, do kraja godine i Odeljenje oftalmologije trebalo bi da dobije ultrazvučni aparat.

Izvor: RTV Yueco
Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju) Donacija Opštoj bolnici (oprema za otežanu intubaciju)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4431
Povezane teme

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.