Komentara: 21
Pregleda: 5620
Foto

Osnovano Udruženje privrednih društava i preduzetnika

29.06.2015. u 17:25h
Izvor: Subotica.com
Na tribini na Otvorenom univerzitetu u petak je osnovano subotičko Udruženje privrednih društava i preduzetnika, čija je predsednica Aleksandra Dobrin.
Osnovano Udruženje privrednih društava i preduzetnika

Subotičko udruženje osnovano je uz podršku Unije poslodavaca Srbije i ima za cilj da okupi poslodavce, vlasnike malih i srednjih preduzeća, kako bi kroz razne oblike delovanja doprinelo stvaranju realnih i stabilnih uslova poslovanja.

- Pred predstavnicima lokalne samouprave poslodavci će izneti svoje probleme i predloge i onda ćemo da napravimo neku dalju organizaciju za budući rad – najavila je Aleksandra Dobrin.

Rad udruženja podržali su i načelnik Severnobačkog okruga Dragi Vučković i Nebojša Daraboš, član Gradskog veća za privredu.

Osnovano Udruženje privrednih društava i preduzetnika

- Lokalna samouprava ima obavezu da stvara i poboljša privrednu sliku u svojoj sredini – istakao je Nebojša Daraboš.  - Nemamo mnogo ingerencija i finansijskih sredstava, ali imamo mogućnost komunikacije sa privredom, mogućnost prepoznavanja njihovih potreba i uticaja na njihovo rešavanje. Da bi saznali potrebe privrede, moraju se naći kanali komunikacije, a ovo je jedan od njih.

Izvor: Subotica.com
Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice Javna tribina: Udruženje privrednih društava i preduzetnika grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 5620
Povezane teme

nebojša daraboš

dragi vučković

udruženje privrednih društava i preduzetnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.