Komentara: 0
Pregleda: 6568

OŠ "Kizur Ištvan" sutra priređuje Dan otvorenih vrata

04.04.2017. u 18:09h
Izvor: TV Subotica
Osnovna škola „Kizur Ištvan“ sutra otvara svoja vrata budućim prvacima i njihovim roditeljima.
OŠ "Kizur Ištvan" sutra priređuje Dan otvorenih vrata

U periodu od 16 do 18 časova, tokom manifestacije Dan otvorenih vrata, prisutni će biti u prilici da učestvuju u raznim kreativnim radionicama, razgovaraju sa članovima kolektiva, kao i da upišu svoje mališane u ovu obrazovnu ustanovu.

- Očekujemo da će zainteresovani roditelji sa decom doći, i da će biti tačni, u 16 časova, s obzirom da je plan aktivnosti tako programiran da se na svakih 15 minuta smenjuju aktivnosti, gde su uključeni članovi našeg kolektiva kroz razne radionice. Ovim ćemo omogućiti učenicima da upoznaju svoje učitelje, profesore informatike, fizike, engleskog jezika i fiskulture, a imamo želju da osim prikazivanja rada naših učitelja i produženog boravka, obiđemo školu i upoznamo ih sa svim što je interesantno i što može da se radi u okviru obrazovno-vaspitnog procesa. Naredne školske godine primamo tri odeljenja na srpskom nastavnom jeziku što je minimum 75 učenika i otvaramo jedno odeljenje na mađarskom nastavnom jeziku (ako postoji potreba i više njih). - rekla je Vesna Dulić, direktorka OŠ Kizur Ištvan“.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6568
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

osnovna škola

OŠ Kizur Ištvan

dan otvorenih vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.